VoIP Exchange PDF Nyomtatás E-mail

Kik vagyunk?

 

Mi egy független kereskedelmi központ vagyunk- Magyarország vezetõ online piactere a VoIP alapú telefonhívások kereskedelmében. Alapvetõen a távolsági hívások végzõdtetésének nagykereskedelmi piacán vagyunk jelen „business to business” kapcsolatokkal TDM és VoIP szolgáltatók, valamint viszonteladók irányában.

 

Küldetésünk

 

Hitünk szerint további értékeket adhatunk a nagykereskedelmi VoIP forgalom kereskedelmének és menedzselésének folyamatához azáltal, hogy biztosítunk egy csúcsminõségû, költséghatékony és saját szabályzású piacteret a VoIP kereskedelemhez, elõsegítvén a folyamatok jobb megértését, átláthatóságát és a nagyobb magabiztosság kialakulását.

 

Hosszútávú stratégiánk, hogy vezetõ VoIP forgalom kicserélõ szervezetek közé emelkedve részt vállaljunk a globális VoIP piac alakításában a technológiai és partnerkapcsolatok által.

 

Stratégiánk kivitelezéséhez a következõ célokat próbáljuk elérni:

 

  • vállalkozásunk méreteinek és arányainak folyamatos növelése
  • a VoIP kereskedelem növekedésének elõsegítése
  • szolgáltatásaink skálájának kiterjesztése és termékpalettánk szélesítése

Mit nyújtunk?

 

Megkönnyítjük a VoIP forgalom kicserélését különbözõ telekommunikációs cégek és különbözõ berendezések, eszközök között (H323 és SIP protokollokon egyaránt). Azon gateway-ek is, melyek közvetlen összekapcsolódás esetén inkompatibilisek egymással, tudnak kommunikálni a "VoIP eXchange" softswitchen keresztül. Ez egy olyan software mely hidat képez a PSTN (public switched telephone network) és a VoIP (voice over Internet protocol) között azáltal, hogy egy telefonhívás kontroll funkcióit leválasztja a média gateway-rõl. A cégek különbözõ ASK/BID rendeléseket adnak le a VoIP forgalom eladása, illetve megvásárlása érdekében, elõre definiált percenkénti árakon. Cégünk ebben az esetben nem szolgáltatója vagy felhasználója a VoIP telefon szolgáltatásoknak, hanem egy kicserélõ portál szerepét tölti be, így az árakat sem szabályozza.

 

A "VoIP eXchange" a következõket nyújtja a szolgáltatóknak:

 

  • -VoIP forgalom végzõdtetésére illetve indítására vonatkozó ajánlatok publikálásának lehetõsége optimális ár-érték arányok és minõség mellett, a közvetítõk (brókerek) kihagyásával.
  • -Hozzáférés sok millió perc forgalomhoz világszerte, mindezt egyetlen kapcsolódási ponton keresztül, a legjobb árak eléréséhez.
  • -Hozzáférés egy likvid piachoz és értékes, folyamatosan aktualizált piaci információkhoz.
  • -A résztvevõk által kezdeményezett hívások routolásának szolgáltatása a "VoIP eXchange" kereskedelmi rendszeren belül, valamint a más résztvevõk által kezdeményezett hívások routolása a résztvevõk végzõdtetõ berendezéseire.
  • -Garantált beszedés és idõben végrehajtott fizetések egyetlen cég által. Egyetlen kapcsolódási pont szerepét töltjük be a gazdasági elszámolásokhoz az összes résztvevõ partner és ország között közvetítve a devizák között is. Ez a modell kiküszöböli a bilaterális megállapodásokkal járó kényelmetlenségeket és a bonyolult folyamatokat, melyek számos résztvevõ és pénznem bevonását igénylik.
  • -Statisztikai információk a résztvevõ eszközei által indított, illetve végzõdtetett VoIP forgalomról, valamint intelligens routolás. A szolgáltatásokhoz való hozzáférés egy védett web interfészen keresztül történik. A "VoIP eXchange" rendszer szerkeszti és osztályozza azokat az árakra és minõségi paraméterekre vonatkozó piaci adatokat, amelyeket a résztvevõ cégek a nagykereskedelmi forgalom menedzseléséhez használnak.

Szolgáltatásainkat többek között nemzetközi nagykereskedelmi hang szolgáltatók, Internet telefon szolgáltatók, és VoIP végzõdtetéssel foglalkozó Internet szolgáltatók használják. Folyamatosan keressük a kapcsolatokat VoIP szolgáltató cégekkel a világ minden tájáról és örülnénk ha az Ön cégét is partnereink között üdvözölhetnénk. Arra koncentrálunk, hogy a legjobb üzleteket közvetíthessük ügyfeleink felé.

Kérjük, nyugodtan forduljanak hozzánk kérdéseikkel, megjegyzéseikkel vagy javaslataikkal. Garantáljuk, hogy azonnal válaszolunk email-ban feltett kérdéseikre, reagálván minden érdeklõdésre. Munkanapokon történõ megkeresések 48 órán belül megválaszolásra kerülnek valamelyik ügyfélkapcsolati képviselõnk által. A hétvégi levelekre pedig a következõ munkanapon tudunk válaszolni.